St. Elizabeth High School

Skip to main content

Bell Schedules

We operate on a rotating bell schedule
Clock B Schedule Rotating Schedule for the 1st - 4th Days of the week

Day 1 - Periods 0,1,2,3,4,5,6,8
Day 2 - Periods 0,7,1,2,3,4,5,8
Day 3 - Periods 0,6,7,1,2,3,4,8
Day 4 - Periods 0,5,6,7,1,2,3,8
Description / Period Start Time End Time Length
Block 0 7:00 AM 7:40 AM 40 min
Block 1 7:50 AM 8:50 AM 60 min
Block 2 8:55 AM 9:55 AM 60 min
Break 9:55 AM 10:10 AM 15 min
Block 3 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Block 4 11:15 AM 12:15 PM 60 min
Lunch 12:15 PM 12:50 PM 35 min
Block 5 12:50 PM 1:50 PM 60 min
Block 6 1:55 PM 2:55 PM 60 min
Block 7 3:00 PM 4:00 PM 60 min
Clock C Schedule Friday

Periods 4,5,6,7
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 7:50 AM 8:50 AM 60 min
Block 2 8:55 AM 9:55 AM 60 min
Break 9:55 AM 10:10 AM 15 min
Block 3 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Block 4 11:15 AM 12:15 PM 60 min
Clock D Schedule Activity/ Assembly Period Periods 4,5,6,7
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 7:50 AM 8:50 AM 60 min
Block 2 8:55 AM 9:55 AM 60 min
Break 9:55 AM 10:10 AM 15 min
Block 3 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Block 4 11:15 AM 12:15 PM 60 min
Activity/ Assembly 12:20 PM 12:55 PM 35 min